MicroStrategy investerer yderligere $ 400 millioner i Bitcoin

Veröffentlicht von

MicroStrategy planlægger at udstede $ 400 millioner konvertible obligationer for at øge sin nuværende investering i flagskibet cryptocurrency Bitcoin.

8. december 2020 | AtoZ Markets – Analytics-softwareleverandøren MicroStrategy Incorporated har meddelt, at de har til hensigt at placere 400 millioner dollars i konvertible seniornotaer forfalder til 2025.

MicroStrategy til at foretage yderligere Bitcoin-investering

Virksomheden planlægger at investere indtægter fra placeringen i Bitcoin Future i overensstemmelse med sin politik for forvaltning af reserver.

Ifølge meddelelsen vil de konvertible obligationer med en løbetid på 5 år kun blive solgt til kvalificerede institutionelle investorer.

Noterne vil være MicroStrategys usikrede prioritetsforpligtelser. Der opkræves renter af dem hver sjette måned. Udløbsdatoen er den 15. december 2025, hvis virksomheden ikke køber tilbage eller konverterer værdipapirerne tidligere i overensstemmelse med vilkårene for deres udstedelse. Efter 20. december 2023 kan MicroStrategy indløse hele eller dele af noterne.

Virksomheden konverterer sedlerne til kontanter, almindelige aktier i klasse A eller en kombination af disse aktiver.

I august var MicroStrategy det første selskab, der blev noteret på Nasdaq, der konverterede noget af sin kapital til bitcoin. Virksomheden købte 21.454 bitcoins – ca. $ 250 millioner på det tidspunkt.

I september øgede firmaet investeringer i den første kryptokurrency i overensstemmelse med den nye politik for reservehåndtering og erhvervede yderligere 16.796 bitcoins for 175 millioner dollars.

Som AtoZ Markets rapporterede den 5. december, foretog MicroStrategy sin tredje investering i Bitcoin efter at have købt yderligere 2.754 bitcoins til $ 19.427 hver – i alt 50 millioner dollars værd.

MicroStrategy forbliver bullish på Bitcoin

Skønt prisen på Bitcoin siden er steget betydeligt, og netop i denne uge ramte et rekordhøjt niveau nær $ 20.000-mærket, forbliver MicroStrategy og dets Bitcoin-evangeliserende administrerende direktør klart bullish.

I øjeblikket mener imidlertid mange handlende, at Bitcoin risikerer at se en dybere tilbagegang til $ 18.600 efter den nylige afvisning.

Michael van de Poppe, en fuldtidshandler på Amsterdam Stock Exchange, sagde, at BTC’s fald fra $ 19.100 med en stærk reaktion fra sælgere sandsynligvis et større fald. Han skrev:

”Kunne ikke bryde igennem $ 19.400 som den afgørende breaker, hvorefter der opstod et fald mod $ 18.800. $ 19,100-området afvises øjeblikkeligt, og sandsynligheden for et fald mod $ 18.600 øges. ”